Friday, 26 July 2013

Together

Bismillahirrahmanirrahim..


Assalamualaikum wbt...

Alhamdulillah.. masih dipanjangkan umur bertemu ramadhan untuk kali ini.. 2 minggu puasa dah berlalu.. tinggal lagi berapa hari saja sebelum menyambut syawal.. tanya diri, apakah ramadhan kali ini lebih baik dari sebelumnya..? sedikit terkilan sebenarnya..... :( bezanya semangat ramadhan tahun lepas dengan tahun ni.. Allahu~

By the way, rabu yang lalu diberi peluang berbuka puasa bersama-sama dengan usrati tersayang di hostel UIA Kuantan.. syukur! saya anggap, ini merupakan langkah kanan saya untuk membina kembali semangat yang kian luntur.. (Alhamdulillah, DIA bantu saya melalui teman-teman)


"Iftar -> Solat Maghrib -> Sesi Taaruf"

sejuk hati melihat ke semua mereka,
tenang bila berada dalam suasana begini,
Alhamdulillah, semangat berjaya di top-up semula.
Sejujurnya, rindu nak TOGETHER lagi macam ni.
entah dapat lagi, entahkan tidak.. 


Hati mula goyah bila kurang dihidangkan dengan makanan rohani.. maka, hasilnya......? i ask myself, "salah orang atasankah yang terlalu banyak memberikan tugasan sehinggakan orang bawahan tiada waktu untuk dirinya sendiri ataupun salah orang bawahan tu sendiri yang tak pandai nak menguruskan masa..?" :'/


dari teman, buat penguat semangat.
mudah-mudahan..
keep du'a!


"Thanks to you!"


*Dear self, baki ramadhan yang hanya tinggal beberapa hari saja lagi, silalah manfaatkan sebaiknya. 10 ramadhan yang terakhir, bebas dari azab api neraka. Salam Ramadhan. :')




Salam sayang 
NurFarhahIzzaty


4 comments:

  1. Mg kita istiqamah di medan dakwah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum Nur Farhah Izzaty..
      Apa khabar? Study lg or dah keje skrg?
      Ni zai.. mybe paah dh x ingat lg kot sbab kita juz kenal kejap je masa 4 thun lalu..
      Bolekah kita brkawan semula?
      Ni no zai 0124093783.
      Zai harap sgt paah dpt trima dgn hati yg trbuka..
      Yg lepas kita lepaskan..
      😊

      Delete
  2. salah orang atasankah yang terlalu banyak memberikan tugasan sehinggakan orang bawahan tiada waktu untuk dirinya sendiri ataupun salah orang bawahan tu sendiri yang tak pandai nak menguruskan masa..? Проститутку Киева sex Всем известно, что у пьяных и у влюбленных есть свой ангел-хранитель помогут скрасить не только ваш досуг, но также могут украсить вас как мужчину, личность. Ласковая индивидуалка, прекрасно сложена и ухожена. Приеду к Вам или приглашу в гости мужчину, желающего приятно провести досуг со мной.

    ReplyDelete